Tämä terapiamenetelmä sopii henkilöille, jotka haluavat ratkaista omat solmukohtansa ja löytää uuden kestävän perustan elämälleen.

Tutustut systeemiseen konstellaatioon ja sen perusperiaatteisiin. Voit työstää omia perheesuhteisiin terveyden tai työhön liittyviä kysymyksiä ja ymmärtää enemmän siitä, mitä oikeasti tapahtuu - mikä on oikeasti tärkeää. Voit löytää yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Systeeminen konstellaatiotyöskentely näyttää ihmisten ja ryhmien välisiä prosesseja ja niitä näkymättömiä voimia, jotka auttavat meitä tai estävät meitä yhteistyön muiden kanssa ja elämän strategian toteuttamisen onnistumisessa.

Konstellaatio tuo esille uutta informaatiota ja saattaa tuoda aivan uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. Se lisääymmärrystäomastajaläheistenelämistä.

Konstellaatio toteutetaan ryhmätyöskentelynä. Asiakas, eli oman konstellaation tilaaja, valitsee ryhmästä itselleen ja perhejäsenilleen edustajat, jotka toimivat suvun tunteiden ilmaisijoina.

Vetäjänä toimii systeemisen konstellaationtyöskentelyn ammattilainen Beatrice Paabo. Työskentely on luottamuksellista ja tapahtuu suomen kielellä.

Kahvitarjoilu kuuluu hintaan.

Ota yhteyttä

Varaa itsellesi ja/tai kaverillesi paikka perhekonstellaatiolle!

Varaa paikat tiimillesi, johtoryhmällesi tai kollegoillesi, jos kyseessä on organisaatiokonstellaatio. Kirjoitta viestikentälle montako henkilöä on tulossa.

 PuhelimitseSähköpostitse